Sunday, February 13, 2011

rindu!!

pagi pagi buta nie tetiba teringat dekat mr bf yang sdng tengok team kesayangan beliau bemain... okla, sebenarnyer mmg rindu dekat mr bf pon... tue pon setelah berpoya poya dengan bestfrens forever kan... td baru lepas tawaf bandar hilir bersama mereka menghabiskan memori kad kemara.... tue pon kebetulan je coz teman anne pergi ambil phone dekat tmpt yang haritu saya ada cakap scary tue kn... jadinya bawak la mereka mereka sekali sebagai body guard... haha... okla, layan gamba pulak la coz boring giler tgk previous previous post xde gambakan... hey, bajet mcm gamba cantikkan nk setiap entry pon ada gamba... hahahaha...

saya rindu awak la mr bf! (",)

saya tahu mr bf pon rindukan saya... jadi xsalah nk letak gamba perasan kurus bila pakai baju besar warna hitam kn.... haha




p/s : gamba gamba berpoya poya bersama bestfrens forever will be update later...

4 comments:

annis said...

hahaha.
THANK YOU SO MUCH DARLING !
=D

izuan said...

hehehehe...
bebe mmg rnd cyg pon...
best entry ni...muahxx

atiera said...

u r most welcome anne!! (",)

atiera said...

emmm...
taw da msti bebe rindu cyg...
tue sbb la cyg wat entry nie... hehe