Thursday, February 3, 2011

happy chinese new year

hey morning guys!! wish all happy chinese new year & happy holiday! 

eyh.. gigihkan kau atiera update blog pagi pagi ni... owh! well, new blog kn? perlu la bersemangat. kalau x mcm mana nk jd blogger tegar bukan... haha... ok, mmg angan angan je tu... tp apa salahnya beragan kn? hehe... ok, lets start our day dgn menyusun schedule untuk hari nie... at first my bf ajak pergi dating tp apakan daya pabila kakak & abg iparku balik ke ipoh... gile ke apa nk mintak permission pergi berdating... mmg nk makan penampar dgn en.amin la nmpknyer... hey! pagi pagi lagi dah dengar my sis memekak kejut bangun tido la... minah ni mmg xpanah tgk saya hidup senang lenang... owh, well spnjang pulang ke ipoh ni, ni first time bangun before matahari naik ok... mmg anak dara pemalas... hey hey! kalau saya x period hari hari bangun before 7 la... hehe... ok, act my dad ajak pergi sg.petani rumah my uncle la... so, nk x nk kene jgk pergi bukan? hey, asyik pasrah jew kalau bab dating ni... sian mr.bf la, ehhh... bukan kesian my bf... kesian kat i la coz hari hari mengadu rindu kn... da bedarah da telinga dia dengar... tp xpe la coz sabtu ni mmg nk pergi weeding kawan die dekat taiping... see?? bukan lama lg pon nk tunggu sabtu bukan? haha... ahad pulak die anta sy pulang ke melaka! yippie lg... so, perlu ke nk ckp rindu rindu bagai bila nnt hari hari pon nk jumpa... haha... 

2 comments:

. i n n z c h u b b y . said...

tiera, blog yg lama tu dah nak deactivate ke?

atiera said...

yup... mayb later kot bru nk deactivate... x decide lg... for now, mayb update gune blog ni jela... =)