Saturday, February 26, 2011

mr.boyfriend vs. mr.seafarer

why i use to col my boyfriend as mr.boyfriend or mr.seafarer??? for u to know my boyfriend is a ship navigator and that's the reason why i col him as mr.seafarer.... macam ada org nk tahu je kan gaya cerita nya... haha.... i'll use mr.seafarer  if he's on board, while i'll col him as mr.bf is he is not... hehe... jadi sudah terjawab bukan mengapakah saya mengunakan kedua dua istilah untuk describe mr.bf bukan?? haha... yes, it's a bit poyo kan nak describe bagai... hey! it's my blog... so what?? hehe... ok sebenarnya just nk story sikit pasal mr.bf.... act, dalam my previous blog i da banyak cerita pasal beliau coz time tue mr.bf on board selama 9 bulan... jadinya saya ditinggalkan dikala tempoh perhubungan adalah sangat sangat baru berputik lagi.... ditinggalkan tanpa phone col selama berminggu minggu... rindu tue mmg xdapat dibendung lg.... everytime he col i will cry and the worst is when im not around or im not realized  when he col me.... time nie mesti akan rasa bersalah pada diri sendiri sebab x alert... haha... ok, time tue my phone langsung xde function and top up sebulan sekali pon kredit x luak luak... huhu... saya just tunggu mr.bf col je... nak col beliau mmg xla kan... hehe... tp masa tue beliau mmg kene amik turn nk guna phone & time tue kalau ada masalah mmg down gila la sbb xtahu nk mengadu dekat sape kn... walaupon ditinggalkan berbulan bulan tp saya xpenah terasa diabaikan pon and once die ada dekat darat mmg rasa mcm bru first first kenal coz lme giler x jumpa & he will try to make me happy when he's around... huhu... whatever it is i hope he will always be my mr.seafarer even though sometimes it's hard for me to let him go for sailing.... i will always LOVE and MISS U SAYANG..... that's my promise to you.... <3 <3 <3


p/s : entry agak jiwang sebab i sedang rindu mr. bf.... hahaha

6 comments:

xfatynx said...

Eh, satu geng eh? hehehe. salam kenal awk :)

atiera said...

yup3 fatyn....
salam kenal kembali.... =))

annis said...

oloh oloh..
suwitnyer dierrr...
nak nangeh ghase.
hehe

atiera said...

oloh oloh...
rasa nak lempang denga statement boleh x?? haha =P

mr bf said...

alamak...ni da tahap rnd sesangat2 ni....
ape nk wat ye...serius sgt da ni...
hahahahaha
~sweet sgt post ni tau~

atiera said...

ape nak buat??? hehe
datang la melaka minggu nie taw2!! hehe

sweet ek??
pasni cyg wat entry sweeter lg than this taw.... hehe... (",)