Tuesday, November 8, 2011

my one & only boyfriend and nephew

lamanya tak membebel bebel dalam ni coz bz sangat dengan hal dunia sampaikan blog sendiri terabai... ok, sebenarnya bukan bz sangat pon tapi tetibe lupa password for my blogspot jadinya tunggu sampai ingatan pulih baru boleh update bukan... ni pon saje je hentam hentam baru boleh log in... hahaha... takde benda pon nak update tapi saje suka suka nak membebel setelah sekian lama menyepi... dari i takde anak buah sampai dah ada and he's now 3 months already... oklah malas citer banyak pasal my nephew ni sebab nanti i rindu beliau susah pulak... nanti kalau mood i tak kelaut, i update pasal my first nephew ni yer sebab i tak boleh ingat kat beliau... nanti sedih... tak pasal pasal i kene pegi kl esok jumpa my de bomb... huhu

mr bf wif de bomb

1 comment:

lombokguide said...

Hi blogger malaysia yang cantik salam kenal dari blogger amatiran Pulau Lombok, Lombok 7og4nk.


nice blog keep blogging yaaaa