Sunday, May 22, 2011

si pemalas...

okey i update pon sebab jeles dengan bestie i sorang nie aliahassan sbb update blog 2 or 3 entries per day... even i yg tgh holiday nie pon x gigih smpi mcm tue sekali nk update blog... paling banyak pon 1 entry a week... ok nie mmg tahap pemalas kelas atasan sebab nk menaip dan berfikir tuk buat entry pon xnak... act, bnyk je pending entry sebab malas nk recall balik apa activity yg dibuat & malas nk transfer gamba from cam... see, bkn banyak lagi perkatan malas & pemalas bukan?? huhu... ok, nie lumrah manusia bernama atiera sebab beliau kalau da cuti tue mean rest & rilex... kalau mr.bf ajak keluar dating je i rajin, x pon parents ajak pergi jalan2... confirm i org first akan siap... hehe... ok, la mr.bf da col.. will update soon!!

2 comments:

Nor Alia said...

haha...aku nie tertunggu2 la ko punya update..nie je updatenye...cpt2 update cite bez2..aku nie bosan duk umah sw ni, ko xde, blog jela peneman setia =)

Nor Alia said...

haha..cepat update cite bez2...aku boring nie, layan blog je..