Wednesday, April 6, 2011

family weekend gateway

malam nie ada lab test... disebabkan i xtaw nk study apa untuk lab test jadinya update blog adalah jalan terbaik untuk mengisi masa lapang... huhu... ok, mlm nie xtaw la nk jawab apa dlm test... bila tanya sume org pon sume ckp xtaw... ok fine! kalau sume org xtaw bermaksud sume org pon x stdy bukan... sebenarnya sedih sbb notes lama da buang.... jadinya tawakal jela untuk test mlm nie... disebabkan i duduk tersisih dr classmate yg lain jadinya jalan terbaik adalah bertawakal dan berharap agar soalan adalah semua objective... hahahaha... okla, lupakan test pada mlm nie... mari lihat lihat aktiviti bersama family pada minggu lepas.... dr pergi weeding di pantai remis, lepas tue jumpa my cousins dekat SERATAS sbb my dad nk hantar duit, balik kampung di kuala kangsar sbb nk makan durian sampai la pergi ke hospital ipoh pada pukul 11mlm sbb nk tgk my uncle yg jatuh dr bumbung sbb nk betulkan awning rumah beliau.... penat bukan smpi x boleh balik kl mlm tue sbb semua pon da penat dan terpaksa balik pada pagi isnin smpi i x sempat nk pergi kelas pada petang harinya.... haha... nk cerita sikit pasal my uncle nie... act, beliau patah his spinal cord... ini sngt scary sbb christopher reeve yg jd hero superman tue pon paralyzed sbb spinal cord injury bukan.... pape pon i doa kan yg terbaik untuk beliau... okla, wish me luck for my test tonight ya.... (",)

my family with the cutest faizi ...

sedih i xde dalam nie... huhu

perempuan gemuk bersama pembela hantu raya... haha....

comel bukan??

ok... peace dia adalah satu jari x pun tiga jari ye... haha...

ok... dis one is my rain!!

nie dekat kuala kangsar.... kampungku yg agak usang tp sngt classic... haha


perempuan ini lagi...

xpaham kenapa perlu tengok kesana....

sista & bro in law

2 comments:

Nurun said...

cantik angle gmbr2 u.

atiera said...

thanx nurun...
gamba gamba tue sume pakai snap je...
xla cantik sgt pon... hehe